Ook dit product kunt u binnenkort online bestellen!
Voor vragen kunt u bellen naar 0413 322 394 of stuur een email naar info@pn-zonwering.nl

Wilt u optimaal gebruik maken van uw buitenruimte, dan is een knikarmscherm de beste keuze. Met dit fraaie uitvalscherm behoudt u de bewegingsvrijheid op uw terras of veranda. Het scherm hangt hoog en de schermarmen blijven vlak onder het schermdoek zitten. Zo geniet u de hele dag buiten van een schaduwrijk en sfeervol terras en blijft het binnen lekker koel. De hoek van het knikarm zonnescherm is verstelbaar, zodat u het scherm zo schuin kunt zetten als nodig is en de zon niet onder het scherm doorschijnt.

Terrasscherm naar keuze
Wij bieden twee types knikarmschermen. Knikarmcherm Capri is verkrijgbaar in een maximale breedte van 500 meter met 3 meter uitval. Knikarmscherm Almafi heeft een maximale breedte van 12 meter en een uitval van 4 meter en is daardoor bijzonder geschikt voor grotere veranda’s. Beide types zonwering zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zowel het doek als de omkasting. Daarnaast kunt u kiezen voor een handmatig bedienbaar uitvalscherm of voor het comfort van elektrische bediening.

Duurzame zonwering
Onze knikarmschermen zijn gemaakt van hoogwaardig doek. De schermarmen en de cassette (de bak waar het doek in wordt opgerold) zijn gemaakt van aluminium; duurzaam, zwaar belastbaar, onderhoudsvrij en bestand tegen roest. U heeft keuze uit een semi-cassette of een volle cassette, afhankelijk van de plek waar u het knikarmscherm bevestigt. U profiteert vele jaren van optimaal wooncomfort.

Welk knikarmscherm u ook kiest, er is een passende zonwering voor ieder budget. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk advies, meten de schermen in en zorgen voor vakkundige montage bij levering.