Onze aluminium rolluiken bieden uitstekende bescherming tegen zonlicht, zodat het binnen lekker koel blijft, en houden kou en vocht tegen, waardoor u minder stookkosten heeft. Daarnaast houden rolluiken geluid van buitenaf tegen, bieden ze uitstekende verduistering, een hoge mate van privacy en zijn ze inbraakwerend.

Maatwerk voor iedere wens
Wij bieden rolluiken aan van de merken Heroal en Alutech. Heroal rolluiken staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Alutech levert hoogwaardige rolluiken tegen een uitstekende prijs. Beide merken hebben verschillende types rolluiken in hun assortiment, in verschillende kleuren en voorzien van een afgeschuinde, afgeronde of ronde omkasting. De rolluiken worden op maat gemaakt, zodat ze altijd perfect passen, en zijn eenvoudig handmatig of automatisch te bedienen. Aan u de keus.

Duurzame investering
De rolluiken van Heroal en Alutech zijn vervaardigd van aluminium, dat goed bestand is tegen aantasting door roest of verwering. Daarnaast is dit materiaal zwaar belastbaar, duurzaam en onderhoudsvrij. Een investering waar u vele jaren plezier van heeft.

U kunt de rolluiken zelf inmeten en monteren of u laten ontzorgen door onze medewerkers. Wij zorgen voor snelle levering en vakkundige montage, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe rolluiken. Met onze rolluiken completeert u het aanzicht van uw woning of bedrijf.