De screens van topzonweringbestellen.nl zijn verkrijgbaar in diverse breedte maten, kleuren en designs. Die op of tussen het kozijn gemonteerd kunnen worden. Na gelang kan het doek gedeeltelijk of geheel worden neergelaten zodat het kozijn in zijn geheel wordt afgeschermd. In de zomer blijft het koel en in de winter bespaart u op uw energiekosten. Ook kunt u kiezen uit diverse verduistering gradaties en bepaalt u zelf hoeveel doorzicht u toe laat. Zo heeft u altijd de gewenste privacy en geniet u binnen van de koelte en de schaduw.

Tot slot bedient u screen gemakkelijk en eenvoudig met bandbediening of gaat u misschien wel voor een elektrische bediening. Nieuwsgierig! Ga snel naar onze shop! Uw nieuwe screen was nog nooit zo voordelig.

RS Classic
Is het ideale zonnescherm voor kleine en grote ramen. Een van de voordelen van de RS Classic is dat het doek voorzien is van een rits en met de smalle geleiders bent u verzekerd van een strak doek waar licht of insekten niet worden toegelaten.
De RS Classic is bestand tegen harde wind en geschikt voor ramen van 400cm breed en 300cm hoog.

RS Universal
Voor grotere oppervlakte en met een breedte en hoogte tot wel 500cm bied de RS Universal de beste uitkomst. Dit zonnescherm is windvast in elke hoek en houd in gesloten stand de insecten buiten de deur. Door de speciale rit geleider en strakke afdichting is dit een perfect windscherm en wordt u ook beschermt tegen de laaghangende zon. Daarom is de RS Universal uitermate geschikt voor uw terras, balkon, tuinhuis of veranda.

Smartscreen
Nieuw is de smartscreen. Naast de elektrische bediening heeft het systeem ook een perfecte afwerking. De schroeven zijn niet zichtbaar en de onderlijst komt volledig in de kast. Dit unieke zonnescherm is verkrijgbaar in vele kleuren en structuur lakken en dat zonder meerprijs. De topper onder de ritscreens is verkrijbaar tot 400cm breed en 300cm hoog.