Met onze screens blijft het zomers binnen lekker koel en heeft u in de winter minder last van wind en kou, waardoor u bespaart op uw energiekosten. De screens worden op of tussen het kozijn gemonteerd en beschermen uw kozijnen, in neergelaten toestand, tegen alle weersomstandigheden, waardoor ze langer meegaan.

Passende screens voor ieder raam
Wij hebben een breed assortiment screens. Het zogenaamde ‘standaard’ screen wordt het meeste toegepast voor ramen van normale afmetingen. Ze zijn handmatig te bedienen en hebben mede daardoor een scherpe prijs/kwaliteit verhouding.
Daarnaast hebben wij verschillende soorten ritsscreens in ons assortiment. Door de rits loopt het doek strak in de geleiders. De RS Classic is ideaal voor kleine en grote ramen tot 400 cm breed en 300 cm hoog. Het houdt licht en insecten perfect buiten en kan tegen harde wind. De RS Universal is geschikt voor grotere raamoppervlaktes en is windvast. Door de strakke afdichting, die ook beschermt tegen laaghangende zon, is dit zonnescherm perfect voor terras, veranda of balkon.
De RS Smart heeft als bijkomend voordeel dat het screen elektrisch bedienbaar is en de verschillende onderdelen mooi zijn weggewerkt.

Zonwering op maat
Al onze sunscreens zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en designs. Daarnaast heeft u de keuze uit de mate van verduistering en doorzicht, zodat uw privacy gegarandeerd is, en kunt u kiezen voor handmatige bediening of het gemak van elektrische bediening.

Er is altijd een screen dat past bij uw smaak, uw wensen, uw woning of bedrijf.

Maak een afspraak voor een bezoek van één van onze medewerkers voor een advies op maat. Wij leveren snel, verzorgen de montage en bieden 5 jaar garantie, zodat u lang van uw screens kunt genieten!