Onze uitvalschermen houden hinderlijk zonlicht en warmte buiten en zorgen tegelijkertijd voor een sfeervolle uitstraling van uw woning of bedrijf. Deze luifels zijn vooral geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop nodig is. Door de schuine uitval houdt u het binnen koel en heeft u veel privacy.

Maatwerk luifel voor ieder raam
Wij bieden kwalitatief hoogwaardige zonneschermen in diverse kleuren, breedtes, uitvalmogelijkheden en armtypes, zoals glijarmen, windvaste armen en stormvaste armen. Schermen met stormvaste armen zijn zeer geschikt als u bijvoorbeeld aan de kust woont of in open gebied waar de wind vrij spel heeft. De uitvalschermen zijn eenvoudig handmatig of elektrisch bedienbaar. U heeft volop keuze!

Zonnescherm met jarenlange garantie
Het schermdoek van onze uitvalschermen is van hoogwaardige kwaliteit en de schermarmen worden gemaakt van aluminium, waardoor ze zwaar belastbaar zijn, bestand tegen roest, onderhoudsvrij en met een gegarandeerd lange levensduur.

Onze uitvalschermen zijn eenvoudig te bestellen en te bevestigen. Laat u het liever aan ons over? Wij komen graag bij u langs voor een advies op maat, meten de zonwering in en zorgen dat deze snel geleverd en vakkundig gemonteerd wordt. Zo geniet u op korte termijn van smaakvolle zonwering.