Ook dit product kunt u binnenkort online bestellen!
Voor vragen kunt u bellen naar 0413 322 394 of stuur een email naar info@pn-zonwering.nl

Maak van uw serre, terras of veranda een verlengstuk van uw woning en geniet langer van uw buitenruimte met onze verandazonwering voor terrasoverkappingen. Deze speciale zonwering zorgt dat het zomers heerlijk koel blijft en houdt hinderlijk zonlicht tegen. U profiteert alle seizoenen van optimaal wooncomfort buitenshuis.

Maatwerk in terrasoverkappingen
De Sorrento verandazonwering is een unieke zonwering voor terrasoverkappingen. Dit type zonwering kan zowel bovenop als onder de overkapping verwerkt worden. Wilt u de warmte tegenhouden, dan kiest u voor bovenliggende zonwering. Door de ruimte tussen het dak en de zonwering wordt de warmte aan de buitenzijde afgevoerd. Wilt u alleen hinderlijk zonlicht weren of heeft u minder ruimte, dan is zonwering onder de overkapping mogelijk. De Sorrento is verkrijgbaar in twee maatvoeringen. De Sorrento Medium en de Sorrento Large. Het type Largeis 6 bij 6 meter en daardoor bijzonder geschikt voor grotere serres, terrassen en veranda’s. De zonwering wordt geheel op maat gemaakt en is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor het doek en het systeem.

Zonwering waar u lang van geniet
Bij het ontwerp van de Sorrento verandazonwering is speciaal rekening gehouden met afwatering voor bovenliggende zonwering en de geleiders en het systeem zijn gemaakt van aluminium. Sterk, duurzaam en onderhoudsvrij. Het systeem is eenvoudig elektrisch bedienbaar met een schakelaar of met afstandsbediening en heeft een speciaal geluiddempend systeem, zodat het uit- en inschuiven geluidloos plaatsvindt.

De fraaie verandazonwering is geschikt voor iedere buitenruimte en iedere woonwens. Wij komen graag bij u langs voor het vakkundig inmeten, leveren en monteren van uw verandazonwering.